+32(0) 474 98 79 00

On-Site Engineering

Ondanks alle goede voorbereidingen wordt men tijdens de uitvoering van een project regelmatig geconfronteerd met onvoorziene omstandigheden.

On-Site Engineering

Ondanks alle goede voorbereidingen wordt men tijdens de uitvoering van een project regelmatig geconfronteerd met onvoorziene omstandigheden. Denk dan bijvoorbeeld maar aan onvoorzien grondwater, onbekende ondergrondse massieven, onbekende en/of verlaten kabels en leidingen, interferenties met andere projecten, conceptwijzigingen, …

In zulke omstandigheden gaat er vaak veel tijd verloren alvorens er een passende oplossing wordt aangeboden. Door bouwstilstand en mogelijke meerwerken zouden de vooropgestelde budgetten snel overschreden kunnen worden…

DrillingEngineering.eu / PipelineEngineering.eu is in dergelijke gevallen in staat om snel een goede en degelijke onderbouwde oplossing aan te bieden. Hiertoe beschikken wij over de nodige know-how, meet- & verwerkingsinstrumenten en besluitvaardigheid.

Na het uitvoeren van de nodige metingen en besprekingen gaan we onmiddellijk in de bouwkeet aan de slag. Met behulp van de nieuwste CAD- en rekenprogramma’s kunnen wij snel een “ad-hoc-oplossing” uittekenen, onderbouwen en visualiseren.

Hiertoe beschikken wij over de recentste versies van verschillende Autocad-applicaties.

Contacteer Ons

Nico Knuyt Pruimelarenstraat 16 3700 Tongeren België

+32(0)474 98 79 00

Gerealiseerd met de steun van